Meer info? Bel ons!

03 212 28 28

COVID-19:

ONZE TIPS VOOR JOU

#1 BLIJF THUIS

De beste manier om veilig te blijven en besmetting te voorkomen, is door sociale contacten en niet-essentiële reizen te beperken.


Onze opticiens blijven voorlopig gesloten, maar jullie kunnen nog steeds terecht op onze website! En wij zorgen ervoor dat jullie pakjes zo spoedig mogelijk worden verwerkt.


Geniet nu van een GRATIS thuislevering vanaf €50.NAAR MIJN LENZEN

#2 HYGIËNE, HYGIËNE, HYGIËNE

De belangrijkste maatregel die je kan nemen, is je handen extra zorgvuldig wassen voordat je je contactlenzen gebruikt. Zorg er daarnaast voor dat je nagels niet te lang zijn, hier blijft gemakkelijk vuil achter alsook kunnen lange nagels de lens gemakkelijk scheuren.


Om infecties te voorkomen raden we je aan om de draagtijd van je contactlenzen zeker niet te overschrijden. Maak ze ook elke keer grondig proper alvorens ze in de lenshouder te plaatsen.


Voor meer info lees dan zeker ons nieuwste blogartikel:

HYGIËNE TIPS

#3 GA VOOR DAGLENZEN

Daglenzen zijn de meest hygiënische vorm van lenzen dragen. Daglenzen hoef je niet te reinigen en onderhouden. Na het dragen gooi je de lenzen in de prullenbak en in de ochtend gebruik je weer een nieuw setje.


Weet je niet zeker welke je moet kopen? Bekijk ons EyeDefinition PURE-assortiment en krijg 30+30 lenzen gratis!

ONTDEK EYEDEFINITION PURE

#4 ONDERSTEUN DE LOKALE OPTICIEN

Wanneer je online bestelt bij LensOnline, koop je ook lokaal!


LensOnline werkt samen met 100 zelfstandige opticiens verspreid over België en ondersteunt hen ook in deze tijden.


Ook al bestel je online en kies je voor een thuislevering, je lokale opticien pikt nog steeds zijn graantje mee. Hierdoor heeft hij minder last van de sluiting van de winkel.

Naast het gemak van een e-commerce website, werkt LensOnline nauw samen met lokale contactlens specialisten om je het beste van twee werelden te bieden.

Een netwerk van zelfstandige specialisten

+100

Professionele opticiens

Gezonde

ogen

+500K

TrustPilot beoordeling

4.7/5

Verwachte levertermijn

24H

"Een vriendin had me aangeraden om lenzen te bestellen bij LensOnline. Na een lange tijd lenzen van de etos hebben gedragen, merk ik dat deze lenzen een stuk beter voor mijn ogen zijn en dan zijn ze ook nog goedkoper! Ik kon genieten van een fijne aanbieding en nadat ik ze had besteld kon ik ze bijna gelijk bij mij om de hoek ophalen. Topervaring dus en ga er zeker nog lang gebruik van maken!"

Fleur (28)

Copyright © 2020 LensOnline.be. Alle rechten voorbehouden.